Poland

If you made a script you can offer it to the others here, or ask help to improve it. You can also report here bugs & problems with existing scripts.
Post Reply
asterix

Poland

Post by asterix »

i search script to Poland
Maybe someone want's preparing that
it's the Polish sites about information of any films
http://stopklatka.pl
http://filmweb.pl
][v][axim

ja tez szukam :)

Post by ][v][axim »

jakbys cos znalaz daj mi znac :>
Kesik

Ja tez :]

Post by Kesik »

Anyone? :badidea:
MikeTNK

Post by MikeTNK »

Jakby to kogos interesowalo to mam mala przerobke normalnego skryptu do IMDB ktory opis i adres www strony pobiera ze stopklatki :)))

Perfekcyjne to to nie jest ale w wiekszosci wypadkow dziala :) Aha - wywalone jest pobieranie obrazkow bo te ktore oferuje IMDB i Amazon sa "niefajne"

Najlepsze plakaty sa na film.onet.pl ale wyszukiwac tam film to trzeba miec cierpliwosc bo nie ma jakiejs jasnej zasady jaki tytul trzeba wpisywac - Polski czy oryginalny. Raz znajdzie po takim a raz po innym

-- Sorry for Polish only :)))
Guest

Post by Guest »

Wrzuc na jakas stronke i podaj adres.
Sam tez chcialem przerobic ale jakos cienko mi szlo.
Niewidoczne gratulacje :)
pzdr
Michal
Michal

Post by Michal »

Wrzuc na jakas stronke i podaj adres.
Sam tez chcialem przerobic ale jakos cienko mi szlo.
Niewidoczne gratulacje
:)
pzdr
Michal
Michal

Post by Michal »

sorka za 2 razy :) tak jakos sie stalo
MikeTNK

Post by MikeTNK »

Skrypt o ktorym pisalem tutaj nie jest i nie bedzie juz rozwijany.
Last edited by MikeTNK on 2004-03-28 22:09:38, edited 1 time in total.
NoX

Post by NoX »

Napisalem jakis czas temu skrypt do importu ze Stopklatki, ktory dziala calkiem niezle :) Jak narazie znalazlem tylko dwa drobne bledy(ale moze byc ich wiecej), ktore poprawie jak tylko znajde czas. Problem w tym, ze nie za bardzo mam go gdzie wrzucic. Jezeli ktos bylby zainteresowany to chetnie udostepnie.

Pozdrawiam, NoX
Jordi

Post by Jordi »

mo?na prosi? o meila,
ja mam skrypt FilmWeb poprawiony (pobiera obrazki)
:p
antp
Site Admin

Post by antp »

That's not much better to post in an old topic in polish than make a new topic in polish :p
][v][axim

jak bys podal maila to z chceia bym go zaciahnol od ciebie:)

Post by ][v][axim »

Jordi wrote:mo?na prosi? o meila,
][v][axim

Nox jak mozesz to wyslij mi go :)

Post by ][v][axim »

NoX wrote:Napisalem jakis czas temu skrypt do importu ze Stopklatki, ktory dziala calkiem niezle :) Jak narazie znalazlem tylko dwa drobne bledy(ale moze byc ich wiecej), ktore poprawie jak tylko znajde czas. Problem w tym, ze nie za bardzo mam go gdzie wrzucic. Jezeli ktos bylby zainteresowany to chetnie udostepnie.

Pozdrawiam, NoX
jak mozes to przeslij mi go na maila z gory dzieki :) e-mail
serdel__

Skrypt

Post by serdel__ »

Witam
Last edited by serdel__ on 2013-09-04 07:49:07, edited 1 time in total.
NoX

Post by NoX »

Chetnie bym Ci wyslal ale nie podales maila :) Poza tym sorry, ze dopiero teraz odpowiadam ale pierwszego posta dalem w lutym i co jakis czas sprawdzalem zainteresowanie, no a ze bylo znikome zeby nie powiedziec, ze w ogole go nie bylo ;) to przestalem.
Spiro

skryp do filmweb

Post by Spiro »

Jeżeli ktoś ma poprawione skrypty do filmweb i stopklatki to bardzo bym prosił o kontakt lub przesłanie. Sam próbowałem coś przerobić, ale nie bardzo mi wychodzi.

spiro@go2.pl
Guest

Re: skryp do filmweb

Post by Guest »

Spiro wrote:
Jezeli ktos; ma poprawione skrypty do filmweb i stopklatki to bardzo bym prosilbym; o kontakt lub przeslanie. Sam próbowalem cos przerobic, ale nie bardzo mi wychodzi.

spiro@go2.pl
SkilleR

Post by SkilleR »

A macie moze skrypty do film.onet.pl i do film.wp.pl bo tam tez sa opisy i cala reszta ma ktos cos takiego?
Guest

Post by Guest »

MikeTNK wrote:Zgodnie z prosba zamieszczam moje wypocinki skryptowe :) Moze ktos posiedzi troszke i poprawi albo cos dorobi ciekawego (np pobieranie PL tytulu ;-) choc jest to ciezkie z racji tego ze raz jest on jako tytul glowny a raz w nawiasie obok).

Co do zawodnosci - nie wiem czemu przy paru filmach nie pobiera on opisu ;/ Dzieje sie tak np dla 40 Dni i 40 Nocy. Moze i tym problemem ktos sie zajmie

A jak na razie zapraszam do sciagniecia skryptu

Skrypt IMDB + Stopklatka

-------
Zapomnialem dodac jeszcze jedna informacje iz skrypt pobiera wszystkie gatunki jakie wypisuje IMDB przy filmie a nie tylko jeden pierwszy jak to jest w oryginalnych skryptach :)))
MOZESZ podeslac mi ten plik bo niemoge go sciagnac z twojego linka :( a masz jeszcze jakies skrypty? jak tak prosze poslij wszystkie do PL stron. Moj mail to sskiller@interia.pl z gory dzieki
skiller

POLAND site SCRIPTs

Post by skiller »

zapraszam na:

viewtopic.php?t=783

niech to bedzie nasz PL kacik ze skryptami :P
Post Reply