Poland
Jakby to kogos interesowalo to mam mala przerobke normalnego skryptu do IMDB ktory opis i adres www strony pobiera ze stopklatki ))
Perfekcyjne to to nie jest ale w wiekszosci wypadkow dziala Aha - wywalone jest pobieranie obrazkow bo te ktore oferuje IMDB i Amazon sa "niefajne"
Najlepsze plakaty sa na film.onet.pl ale wyszukiwac tam film to trzeba miec cierpliwosc bo nie ma jakiejs jasnej zasady jaki tytul trzeba wpisywac - Polski czy oryginalny. Raz znajdzie po takim a raz po innym
-- Sorry for Polish only ))
Perfekcyjne to to nie jest ale w wiekszosci wypadkow dziala Aha - wywalone jest pobieranie obrazkow bo te ktore oferuje IMDB i Amazon sa "niefajne"
Najlepsze plakaty sa na film.onet.pl ale wyszukiwac tam film to trzeba miec cierpliwosc bo nie ma jakiejs jasnej zasady jaki tytul trzeba wpisywac - Polski czy oryginalny. Raz znajdzie po takim a raz po innym
-- Sorry for Polish only ))
Napisalem jakis czas temu skrypt do importu ze Stopklatki, ktory dziala calkiem niezle Jak narazie znalazlem tylko dwa drobne bledy(ale moze byc ich wiecej), ktore poprawie jak tylko znajde czas. Problem w tym, ze nie za bardzo mam go gdzie wrzucic. Jezeli ktos bylby zainteresowany to chetnie udostepnie.
Pozdrawiam, NoX
Pozdrawiam, NoX
jak bys podal maila to z chceia bym go zaciahnol od ciebie:)
Jordi wrote:mo?na prosi? o meila,
ja mam skrypt FilmWeb poprawiony (pobiera obrazki)
Nox jak mozesz to wyslij mi go :)
jak mozes to przeslij mi go na maila z gory dzieki e-mailNoX wrote:Napisalem jakis czas temu skrypt do importu ze Stopklatki, ktory dziala calkiem niezle Jak narazie znalazlem tylko dwa drobne bledy(ale moze byc ich wiecej), ktore poprawie jak tylko znajde czas. Problem w tym, ze nie za bardzo mam go gdzie wrzucic. Jezeli ktos bylby zainteresowany to chetnie udostepnie.
Pozdrawiam, NoX
Chetnie bym Ci wyslal ale nie podales maila Poza tym sorry, ze dopiero teraz odpowiadam ale pierwszego posta dalem w lutym i co jakis czas sprawdzalem zainteresowanie, no a ze bylo znikome zeby nie powiedziec, ze w ogole go nie bylo to przestalem.Jordi wrote:mo?na prosi? o meila,
skryp do filmweb
Jeżeli ktoś ma poprawione skrypty do filmweb i stopklatki to bardzo bym prosił o kontakt lub przesłanie. Sam próbowałem coś przerobić, ale nie bardzo mi wychodzi.Jordi wrote:mo?na prosi? o meila,
spiro@go2.pl
Re: skryp do filmweb
Spiro wrote:Jezeli ktos; ma poprawione skrypty do filmweb i stopklatki to bardzo bym prosilbym; o kontakt lub przeslanie. Sam próbowalem cos przerobic, ale nie bardzo mi wychodzi.Jordi wrote:mo?na prosi? o meila,
spiro@go2.pl
MOZESZ podeslac mi ten plik bo niemoge go sciagnac z twojego linka a masz jeszcze jakies skrypty? jak tak prosze poslij wszystkie do PL stron. Moj mail to sskiller@interia.pl z gory dziekiMikeTNK wrote:Zgodnie z prosba zamieszczam moje wypocinki skryptowe Moze ktos posiedzi troszke i poprawi albo cos dorobi ciekawego (np pobieranie PL tytulu ;-) choc jest to ciezkie z racji tego ze raz jest on jako tytul glowny a raz w nawiasie obok).
Co do zawodnosci - nie wiem czemu przy paru filmach nie pobiera on opisu ;/ Dzieje sie tak np dla 40 Dni i 40 Nocy. Moze i tym problemem ktos sie zajmie
A jak na razie zapraszam do sciagniecia skryptu
Skrypt IMDB + Stopklatka
-------
Zapomnialem dodac jeszcze jedna informacje iz skrypt pobiera wszystkie gatunki jakie wypisuje IMDB przy filmie a nie tylko jeden pierwszy jak to jest w oryginalnych skryptach ))