[Cz] CSFD.CZ - Working script

If you made a script you can offer it to the others here, or ask help to improve it. You can also report here bugs & problems with existing scripts.
berusa

Re: csfd.cz - zase zmena

Post by berusa »

MI'RA wrote:
WaVe_99 wrote:Tak zase provedli nejakou zmenu, tentokrat to netaha obrazky, zkuste prosim nekdo juknout :-(
Ale jo - s novym scriptem to de ;)
www.tvrz.wz.cz/amc/csfd.cz.ifs

jeste dodam, ze jsem upravil verzi 1.2 od "kecinzer". Je z ni ted 1.3 :grinking:
Porad to nestahuje obrazky!! Ani s novym scriptem!! Ach jo. :??:
WaVe_99

Post by WaVe_99 »

JJ, bohuzel nestahuje, ale vcera to jeste slo :-(
MI'RA

Post by MI'RA »

WaVe_99 wrote:JJ, bohuzel nestahuje, ale vcera to jeste slo :-(
Nestiham to upravovat tak rychle jak rychle to meni ... Ale uz to mam hotove (dokud to opet nezmeni):

www.tvrz.wz.cz/amc/csfd.cz.ifs
WaVe_99

2Mira

Post by WaVe_99 »

Ahoj, dik, ten tvuj odkaz ma nulovou velikost :-(
MI'RA

Re: 2Mira

Post by MI'RA »

WaVe_99 wrote:Ahoj, dik, ten tvuj odkaz ma nulovou velikost :-(
Aaaha, tak to se omlouvam - uz jsem to napravil
MI'RA

Post by MI'RA »

Pratele, mame novou verzi - zase neco zmenili a tentokrat sestrelili cely script! Takze update na verzi 1.5 je nutny.

stahujte zde: http://www.tvrz.wz.cz/amc/csfd.cz.ifs

za upozorneni na chybu a jeji vyreseni thanx to |WaVe|!
kecinzer

Post by kecinzer »

MI'RA wrote:Pratele, mame novou verzi - zase neco zmenili a tentokrat sestrelili cely script! Takze update na verzi 1.5 je nutny.

stahujte zde: http://www.tvrz.wz.cz/amc/csfd.cz.ifs

za upozorneni na chybu a jeji vyreseni thanx to |WaVe|!
Změnili pouze search.php na search_pg.php. Již mám script u mě na webu, zase jsem zapoměl dát link i sem.
Opět děkuji mostyrovi, za včasný update :)
http://kecinzer.net/clanek/csfd-cz-scri ... e-catalogu
antp
Site Admin

Post by antp »

You'll have to translate this if you want to help me to know what script I have to include :D
kecinzer

Post by kecinzer »

antp wrote:You'll have to translate this if you want to help me to know what script I have to include :D
You want to create CSFD.CZ script? Beacause I don't understeand what do you want :D
antp
Site Admin

Post by antp »

No I wanted to know what was said, to know if this script had to replace the one made by MI'RA, but he contacted me by ICQ so it is OK ;)
MI'RA

Post by MI'RA »

Helou bojs end girls ;)

Byl jsem upozornen, ze nejake filmy script neumi najit (napr. Pupendo). Slo o to, ze CSFD ma trosku nelogicky vyresene zobrazovani vyhledanych filmu. Ve chvili kdy najde pouze jeden vyskyt nazvu filmu - zobrazi stranku, ktera automaticky presmeruje prohlizec na jinou stranku, ktera jiz zobrazuje detail filmu.

Vyresil jsem to a mate to zde:
http://www.tvrz.wz.cz/amc/csfd.cz.ifs . Je to verze 1.6

Prosim o test a pripadne info, ze script ne/beha :)

Dik vsem
kresomysl

uprava scriptu

Post by kresomysl »

chtel bych se zeptat, jestli bynesel ten script na csfd.cz nejak upravit, aby me nevyplnoval vzdycky dva original nazvy filmu a v aby nedaval do prelozeneho nazvu i ten slovenskej nazev? kdyby jo byl bych povdecen :-)
MI'RA

Re: uprava scriptu

Post by MI'RA »

kresomysl wrote:aby me nevyplnoval vzdycky dva original nazvy filmu a v aby nedaval do prelozeneho nazvu i ten slovenskej nazev? kdyby jo byl bych povdecen :-)
dva originalni nazvy filmu? Co si pod tim mam predstavit? Mame nejakou ukazku kdy to nastava?
kresomysl wrote:aby nedaval do prelozeneho nazvu i ten slovenskej nazev?
jestli me pamet neklame, tak tohle je v nastaveni scriptu ... getSlovakNames
kresomysl

Post by kresomysl »

MI'RA wrote:
kresomysl wrote:aby me nevyplnoval vzdycky dva original nazvy filmu a v aby nedaval do prelozeneho nazvu i ten slovenskej nazev? kdyby jo byl bych povdecen :-)
dva originalni nazvy filmu? Co si pod tim mam predstavit? Mame nejakou ukazku kdy to nastava?
kresomysl wrote:aby nedaval do prelozeneho nazvu i ten slovenskej nazev?
jestli me pamet neklame, tak tohle je v nastaveni scriptu ... getSlovakNames
no taq ja uz wim co me to delalo, jen jsem mel spatne nastavene parametry toho scriptu, uz to je ok :-) omluwa :-)
jinaq script je uz ok, uz nasel dokonce i moje starce na chmelu :-)
MI'RA

Post by MI'RA »

kresomysl wrote:omluwa :-)
Nic se nedeje - forum je tu od toho, aby se lidi ptali ;-)
kresomysl wrote:jinaq script je uz ok, uz nasel dokonce i moje starce na chmelu :-)
No vyborne.
bkv

Doplneni scriptu

Post by bkv »

Slo by v ramci nejake dalsi upravy script doplnit o:
1) v pripade ceskych filmu, tj. kdyz je Puvodni nazev a Prelozeny nazev stejny, nevyplnovat Prelozeny nazev,
2) upravit popisy addCZdescr a addCZname tak, aby bylo na prvni pohled jasne ke ktere polozce se vztahuji a nemuselo se to hledat ve scriptu.

Predem diky.
MI'RA

Re: Doplneni scriptu

Post by MI'RA »

bkv wrote:1) v pripade ceskych filmu, tj. kdyz je Puvodni nazev a Prelozeny nazev stejny, nevyplnovat Prelozeny nazev
Da se udelat kontrola zda je originalni a prelozeny nazev stejny a pokud ano - doplni se jen originalni (obecne pro vsechny filmy v jakemkoli jazyce). A vis o nejakem filmu, ktery ma tyhle dva nazvy stejne?
bkv wrote:2) upravit popisy addCZdescr a addCZname tak, aby bylo na prvni pohled jasne ke ktere polozce se vztahuji a nemuselo se to hledat ve scriptu.
Tady se obavam, ze ne uplne rozumim otazce ...
kresomysl

Post by kresomysl »

bkv wrote:Slo by v ramci nejake dalsi upravy script doplnit o:
1) v pripade ceskych filmu, tj. kdyz je Puvodni nazev a Prelozeny nazev stejny, nevyplnovat Prelozeny nazev,
2) upravit popisy addCZdescr a addCZname tak, aby bylo na prvni pohled jasne ke ktere polozce se vztahuji a nemuselo se to hledat ve scriptu.

Predem diky.
no taq to me spis naopak chybi, ze u ceskeho filmu doplni nazev jen do preleozeneho a originalni nazev nechava volnej, ale ja to resim copy/paste :-) ja chci mit v seznamu vzdy oba nazvy vyplneny, i kdyz jsou stejne :-)
MI'RA

Post by MI'RA »

kresomysl wrote:ja chci mit v seznamu vzdy oba nazvy vyplneny, i kdyz jsou stejne :-)
tak tomu se rika konflikt zajmu. Ale je to lehce resitelne - hodi se prepinac do nastaveni scriptu, ktery se ve vychozim stavu vypne (budou se doplnovat oba nazvy a to i ve chvili, kdy jsou stejne :-) ).
kresomysl wrote:no taq to me spis naopak chybi, ze u ceskeho filmu doplni nazev jen do preleozeneho a originalni nazev nechava volnej
a tohle je mysleno jak? Davejte plz i priklad filmu u ktereho dana situace nastava - at si to muzu zkusit.
bkv

Post by bkv »

No, me to doplnuje oba nazvy. Originalni i prelozeny. A ty jsou u ceskych filmu stejne a ja nasledne prelozeny mazu. Proto ten dotaz pod bodem 1 - nedoplnovani Prelozeneho nazvu, pokud je stejny jako Originalni nazev.

Verze scriptu 1.6
[Options]
getSlovakNames=0
hodnoceni=1
addCZdescr=1
addCZname=0
Post Reply