[Cz] CSFD.CZ - Working script

If you made a script you can offer it to the others here, or ask help to improve it. You can also report here bugs & problems with existing scripts.
zena52

Řazení dle abecedy - přeložený název

Post by zena52 »

Zdravím uživatele AMC a prosím o radu (netuším ale zda to má souvislost se skriptem). Při přečíslování filmů dle přeloženého názvu nemůžu docílit, aby "ch" bylo za "h", seřadí se mi někam mezi "c". Mám verzi 4.2.0, nejnovější skript 4.7. U starší verze AMC se to řadilo správně.
Díky za radu :)
soulsnake

Post by soulsnake »

Hi,

The "natural comparison" to sort strings does not work properly when you should compare a single character with a double character (comparison is only done character by character).
I will try to fix this for the next version of AMC 4.2.1.
For now, you can deactivate the "natural comparison" in preferences :
Tools -> Preferences -> General Display -> uncheck "Use natural comparison to sort strings".

Soulsnake.
Last edited by soulsnake on 2014-11-02 09:08:40, edited 1 time in total.
zena52

Post by zena52 »

Thank you very much, it´s OK now :) :) :)
zena52

ČSFD

Post by zena52 »

Zdravím,
aktualizovala jsem script ČSFD na poslední verzi 4.16 (když ho otevřu, je tam, i když v programu se píše, že je tam 4.5), aktualizovala jsem obě potřebná .exe (curl a quiet). Při snaze přidat nový film mě program tvrdošíjně nabízí pouze film Nesnesitelná krutost animated grin . Netuším, v čem je problém, ale neaktualizovala jsem poprvé... Poradíte někdo?
Díky.
Bruttus

Post by Bruttus »

Hello,
I updated the CSFD script to the latest version 4.16, I updated both the curl.exe and curl quiet.exe. When I try to add a new movie, the program hardly offers me only the movie I have in the database under the serial number 1. And even if I mark any movie in the database, it will download the movie data number 1. Do anybody know where the bug is?
Thanks.
zena52

Post by zena52 »

Zdravím,
zřejmě po nějaké aktualizaci Avastu mi tento program při pokusu o přidání nového filmu do AMC tvrdošíjně přesouvá curl quiet do virové truhly a hlásí nějaké zavirování. Nepomůže ani "ignorovat", dokonce se mi "přeruší spojení" při pokusu o nové stažení tohoto exe. Má někdo stejný problém?
Post Reply