domi wrote:jest szansa, żeby zwiastun się też zaciągał, a raczej link do niego?
Po po po po po pomyślę
domi wrote:Odkryłem mały problem z kolorowaniem, ponieważ zamiast dodawać lub odejmować po prostu wybiera kolor taki jak podany w konfiguracji skryptu.
Mam filmy na 5, przy aktualizacji ustawiłem +3, zamiast przestawić na 8, zmienia wszystko na 3.
Ktoś mi podpowie, gdzie to zmienić?
Działa tylko +1/-1 (tak było w moich planach) czyli podnieś o jeden lub obniż o jeden inne liczby rozumie jako +3 = 3
Może za jakiś czas w odległej galaktyce pojawi się taka łatka na to
Cały czas mam problem ze sformatowaniem pressboka. Jak to poprawię będzie beta do testów. Zoptymalizowałem też CustomFields do odpowiedniego synchronizowania i dodałem pobieranie jednego (wszystkich) linków do zwiastunów. Rozszerzono też kolorowanie o +-2 i więcej oraz kilka dodatkowych opcji. wszystko pojawi się po wydaniu bety.
Teraz wydaje betę do testów kto chce niech testuje jak nie będzie błędów przejdzie w oficjalną.
W ten sposób od teraz będą pojawiały się wszystkie moje modyfikacje.
Witam, niestety straciłem wszystkie dane z dysku, razem z bazą filmów. Po formacie próbuje odpalić skrypt, ale otrzymuję komunikat jak na obrazku: http://i.imgur.com/3hEt3ZL.png.
Jakieś pomysły czemu?
Ostatnio miałem problem z nazywaniem plików na swoim dysku czy chcieli byście skrypcik do automatycznego przenoszenia (kopiowania jeśli potrzeba) i zmiany nazw plików według własnego schematu?
Program jest ograniczony do obsługi tylko kilku stron kodowych dlatego nie potrafi on prawidłowo skrucić wszystkich obcych znaków w sytuacji jaką opisujesz trzeba mu po prostu podać inny tytuł lub zamienić ręcznie obcy znak na odpowiednik w tablicy (ciężko by było to poprawić bo to kilkadziesiąt tysięcy znaczków) Z tego samego ograniczenia wynika limit na tytuły AKA które prawidłowo są wyświetlane tylko w widoku HTML.