POLAND site SCRIPTs
Sorki, że małym offtopem polecę.. ale chciałbym zapytać doświadczonych użytkowników, bo sam mam zamiar się przesiąść na ten program..
Chodzi mi o to, czy jest możliwość podczas importu z pliku, żeby program odczytywał ilość kanałów audio.. i zaznaczał gdzieś czy do pliku filmowego są osobno napisy w pliku?!
z góry dziękuję za odpowiedź
Chodzi mi o to, czy jest możliwość podczas importu z pliku, żeby program odczytywał ilość kanałów audio.. i zaznaczał gdzieś czy do pliku filmowego są osobno napisy w pliku?!
Błąd przy pobieraniu opisu
W najnowszej wersji AMC istnieje możliwość stworzenia własnych niestandardowych pól.domi wrote:Sorki, że małym offtopem polecę.. ale chciałbym zapytać doświadczonych użytkowników, bo sam mam zamiar się przesiąść na ten program..
Bez problemu udało mi się zrobić pole, które z pliku wyciągnęło mi ilość kanałów audio.
Ewentualnie w opcjach są odpowiednie ustawienia od pobierania z plików tych informacji i wstawiania ich w standardowe pola w programie.
Informacje pobrane z pliku *.mkv z filmu z lektorem
Małe info odnośnie pól wprowadzania danych:
Na zielono zaznaczyłem dane, które są wyciągane z pliku
- co do Język i Napisy, to są one pobierane z pliku jedynie jeśli są o nich informacje w pliku filmowym. Jeśli tych danych nie ma w pliku filmowym, trzeba je wprowadzić ręcznie.
Na niebiesko zaznaczyłem własne pole do którego podczas importu danych z pliku, wprowadzana jest informacja o ilości kanałów audio.
Na brązowo natomiast zaznaczyłem pola, które są wypełniane danymi ze skryptu do pobierania informacji ze stron takich jak FilmWeb
By nie było że wszystko działa jak należy, opisy i komentarze do filmów są pobierane bez polskich znaków
Wersja skryptu 2.0.1.15 Beta (27.11.2012)
AMC 4.1.2.2
Dostępna jest nowa wersja Ant Movie Catalog 4.1.2.2
http://www.antp.be/software/moviecatalog/download
Brak obsady - skrypt
Witam serdecznie,
Przyłączam się do prośby bo niestety ale filmweb znów namieszał i w najnowszym skrypcie obsada nie jest pobierana Czy isntnieje możliwość naprawienia tego ((
Przyłączam się do prośby bo niestety ale filmweb znów namieszał i w najnowszym skrypcie obsada nie jest pobierana Czy isntnieje możliwość naprawienia tego ((
-
-
Zgrałem , przekopiowałem do katalogu ant movie catalog/scripts i nie działa mi ten update. Moja wersja programu to 4.1.1. To może być związane ze starszą wersją ?Dizney wrote:Reżysera, Producenta i Obsadę poprawiłem - skrypt do ściągnięcia z http://sdrv.ms/VxjO9u
Dizney
doesn't work
I've downloaded this script but amc didn't find me correct titles. Any ideas?