POLAND site SCRIPTs
-
-
I don't think so. I checked that before and filmweb search engine wasn't working. Sometimes filmweb website is overloaded (usually at weekends) and it's difficult to get any search results. You can check it by visiting www.filmweb.pl and try to search something.
Filmweb.pl fixed script
2.0.0.64 Beta (13.08.2009)
- small fixes
http://rapidshare.com/files/267000129/Filmweb__PL_.ifs
2.0.0.64 Beta (13.08.2009)
- small fixes
http://rapidshare.com/files/267000129/Filmweb__PL_.ifs
Wydaje mi się, że strona Filmwebu nie zmieniła się znacząco w ostatnim czasie. Jeśli skrypt nie działa, to napisz:
1. Jakiej wersji skryptu Filmweb (PL).ifs używasz? (aktualna wersja to 2.0.0.64 Beta (13.08.2009))
2. Jakiej wersji MovieCatalog oraz MediaInfo.dll używasz?
3. System operacyjny. Zdarza się, że na Windows 7 część funkcji nie działa poprawnie.
4. Kiedy pojawił się problem i jaki komunikat błędu został wyświetlony.
5. Czy problem dalej występuje?
6. Czy w czasie, gdy występował błąd strona www.filmweb.pl była dostępna i jaki był czas odpowiedzi podczas wyszukiwania filmu?
7. Czy film udało się znaleźć korzystając z wyszukiwarki na stronie filmweb.pl?
1. Jakiej wersji skryptu Filmweb (PL).ifs używasz? (aktualna wersja to 2.0.0.64 Beta (13.08.2009))
2. Jakiej wersji MovieCatalog oraz MediaInfo.dll używasz?
3. System operacyjny. Zdarza się, że na Windows 7 część funkcji nie działa poprawnie.
4. Kiedy pojawił się problem i jaki komunikat błędu został wyświetlony.
5. Czy problem dalej występuje?
6. Czy w czasie, gdy występował błąd strona www.filmweb.pl była dostępna i jaki był czas odpowiedzi podczas wyszukiwania filmu?
7. Czy film udało się znaleźć korzystając z wyszukiwarki na stronie filmweb.pl?
U mnie nadal dziala bez problemu.
Jest tylko jeden maly feler. Przy pobieraniu obsady, jesli aktor ma w nazwisku Junior np. Clifton Collins Jr., to poza nazwiskiem pobiera tez nazwe postaci ktora gra. Oczywiscie jesli mam ustawione zeby pobieral tylko nazwiska aktorow, bez rol. Sprawdzisz to na filmach np. gdzie wystepuje Robert Downey Jr.
Jest tylko jeden maly feler. Przy pobieraniu obsady, jesli aktor ma w nazwisku Junior np. Clifton Collins Jr., to poza nazwiskiem pobiera tez nazwe postaci ktora gra. Oczywiscie jesli mam ustawione zeby pobieral tylko nazwiska aktorow, bez rol. Sprawdzisz to na filmach np. gdzie wystepuje Robert Downey Jr.
Dziwne. O mnie działa.
Mi pobiera opisy i komentarze.
Tam ze 3 posty niżej napisałem taki zestaw kilku małych pytań. Jakby udało Ci się odpowiedzieć na kilka z nich to byłoby łatwiej zdiagnozować problem.
Tytus napisał, że mu nie działa na filmach z Clifton Collins Jr. i mi też nie działa. Niedługo wrzucę poprawioną wersję.
Mi pobiera opisy i komentarze.
Tam ze 3 posty niżej napisałem taki zestaw kilku małych pytań. Jakby udało Ci się odpowiedzieć na kilka z nich to byłoby łatwiej zdiagnozować problem.
Tytus napisał, że mu nie działa na filmach z Clifton Collins Jr. i mi też nie działa. Niedługo wrzucę poprawioną wersję.
1. 2.0.0.64 Beta (13.08.2009))
2. MovieCatalog 3.5.1.2 oraz MediaInfo.dll 0.7.26
3. Windows xp.
4. 1 kwietnia,.
5. dalej występuje problem
6. strona www.filmweb.pl jest dostępna
7. udało się znaleźć film korzystając z wyszukiwarki na stronie filmweb.pl
Edit:
Po przeinstalowaniu Ant Movie Catalog problem znikł, wszystko działa prawidłowo
2. MovieCatalog 3.5.1.2 oraz MediaInfo.dll 0.7.26
3. Windows xp.
4. 1 kwietnia,.
5. dalej występuje problem
6. strona www.filmweb.pl jest dostępna
7. udało się znaleźć film korzystając z wyszukiwarki na stronie filmweb.pl
Edit:
Po przeinstalowaniu Ant Movie Catalog problem znikł, wszystko działa prawidłowo
zmiana filmwebu
Witam. Filmweb dokonał całkowitej zmiany swojej strony, więc jak można się było tego spodziewać skrypt do AMC całkiem się wywalił. Moja wiedza o Delphi jest uboga, więc spytam czy ktoś ma zamiar do tego zajrzeć w wolnych chwilach. Wszyscy bylibysmy wdzięczni. Pozdrawiam
Webside Filmweb has been changed. Now Script for AMC is wrong.
Webside Filmweb has been changed. Now Script for AMC is wrong.
2.0.1.1 Beta (21.05.2010)
- adapted for changes on filmweb.pl
A completely new version of the script, adapted to the new Filmweb.pl layout.
http://rapidshare.com/files/390302736/Filmweb__PL_.ifs
Zapraszam do testowania.
W mojej opini strona filmwebu działa teraz dużo wolniej.
- adapted for changes on filmweb.pl
A completely new version of the script, adapted to the new Filmweb.pl layout.
http://rapidshare.com/files/390302736/Filmweb__PL_.ifs
Zapraszam do testowania.
W mojej opini strona filmwebu działa teraz dużo wolniej.