[Cz] CSFD.CZ - Working script

If you made a script you can offer it to the others here, or ask help to improve it. You can also report here bugs & problems with existing scripts.
Post Reply
packal

Post by packal »

skvela praca, dakujem. a aj ten skript na dvd obaly je dost dobry..sem tam daco nestiahne..ale je to fajn...len tak dalej. :)
jval

Post by jval »

Trochu jsem si skript pro CSFD upravil, protoze se mi nelibi jak na CSFD zadavaji Kateogorii filmu.
Kdyz si pak zobrazim razeni kategorii v template airplane_vn template 0.6b, tak to vypada asi takto.
Image
A to jak uznate neni vubec prehledny.

Skript je upraven tak aby z CSFD tahal pouze kategorii ktera je na prvnim miste, napr.:

Drama / Komedie / Rodinny
mi ulozi jako
Drama

Uprava je nasledujici:
Mezi radky

369:LinePos, BeginPos, EndPos, MidPos, PomPos : Integer;
370:begin

vlozit tyto dva radky
Pozice:integer;
DelkaKat:integer;

a mezi radky
486:Value := Trim(Copy(Line, 1, MidPos - 7));
487:SetField(fieldCategory, Value);

vlozit tyto tři

DelkaKat:= Length(Value);
Pozice:=Pos('/',Value);
Delete(Value,Pozice,DelkaKat);
bloody.vc

:-)

Post by bloody.vc »

dík, že scriptík udržujete funkční :-)
packal

Post by packal »

trosku otazocka od veci ale nevedel som kam to hodit.
nedokazem tlacit z amc s diakritikou cz/sk, viete mi niekto poradit? vychadzam zo zweckform_4737.frf
kresomysl

Post by kresomysl »

tak jsem prisel na zajimavou vec u scriptu pro csfd
mam verzi:

Code: Select all

Authors=IkE Blaster,MadMaxx,Dmitry501,Inteline,Kalten,kecinzer,MI'RA
Title=csfd.cz
Description=Import dat ze serveru csfd.cz
Site=www.csfd.cz
Language=CZ
Version=2.3
Requires=3.5.0
Comments=- Update 3.1.2007
a kdyz dam vyhledat film, kterej to najde rovnou, to znamena, ze nemusim vybirat po vyhledavani ze seznamu vice filmu, tak me ho script nenacte, napriklad

knoflikari
http://www.csfd.cz/film/10080-knoflikari/
nebo

restart
http://www.csfd.cz/film/187048-restart/
dela vam to taky? nebo jen me?
fgci

Post by fgci »

dela vam to taky? nebo jen me?
Dela taky, ani s verzi 2.4 http://amc.thez.info/script/csfd.cz.ifs (kde je opraveno nacitani popisu) mi to taky nejde, napr. i Kolja
PLS nemohl by se na to nekdo podivat?
antp
Site Admin

Post by antp »

Shall I include that script instead of the one currently on www.antp.be/temp/scripts ?
fgci

Post by fgci »

Skript ČSFD - Verze 2.45 Beta (chyba s odkazem u filmů s jedním výsledkem)
kresomysl wrote:a kdyz dam vyhledat film, kterej to najde rovnou, to znamena, ze nemusim vybirat po vyhledavani ze seznamu vice filmu, tak me ho script nenacte, napriklad

knoflikari 
http://www.csfd.cz/film/10080-knoflikari/ 
zde http://amc.thez.info/script/csfd.cz.ifs je ke stažení nový opravený skript 2.45.Beta, kde vše funguje :)
opravil IkE Blaster
IkE Blaster

Post by IkE Blaster »

2antp: I think thx but no. The updatescript update all scripts, we are a small group and i think we want to download only one quality czech script. (hm i think, my english is for now not good)

pro ostatni: vydal jsem novou verzi, vse je na webu. jsem ani necekal ze budu mit takovy uspech. a to vubec neumim delphi nebo v cem to pry je. no na muj vek to je normalni (ze to neumim, to ostatni ne :D ). kdyby byla chyba tak mi to zase napiste (je pravda ze tech mailu kvuli oprave prislo asi 7 :grinking: ), sem na to nekoukam tak nvm. dik (ikdyz nvm za co dekuju)
antp
Site Admin

Post by antp »

IkE Blaster wrote:2antp: I think thx but no. The updatescript update all scripts, we are a small group and i think we want to download only one quality czech script. (hm i think, my english is for now not good)
:??: but if that script is a replacement of the csfd script included in the program, I should put it there, for people that do not know this forum, no? Or is it not really a replacement of the original script?
fgci

Post by fgci »

I think, he should had replace actual script on www.antp.be/temp/scripts
antp
Site Admin

Post by antp »

OK, thanks, I'll add it ;)
IkE Blaster

Post by IkE Blaster »

yes, sorry. i don't understand before.
kecinzer

Post by kecinzer »

IkE Blaster:
Díky chlape, je fajn, že se s tím pořád zaobíráš :)
kresomysl

Post by kresomysl »

blbej dotaz, proc kdyz dam do vyhledat nazev filmu, tak neni ten celej nazev jako prvni,ale musim ho hledat v dlouhem seznamu? napr.: honba za diamanty . Neslo by s tim razenim neco pls udelat? obcas je ten seznam nechutne dlouhej :-(
IkE Blaster

Post by IkE Blaster »

asi by to uplne neslo, je to podle vysledku hledani na csfd a tam je nejdriv nejaky obecny prehled. nvm proc to tam takhle vyresili
kresomysl

Post by kresomysl »

no to me nevadi, ze je seznam dlouhej, ale je to razeny jinak nez na csfd, tam kdyz si dam vyhledat "honba za diamanty" tak me je nabidne v seznamu na webu jako prvni, ale ve scriptu buhvi kde ...
IkE Blaster

Post by IkE Blaster »

delam dalsi verzi, kde to bude opravene (mimojine). snazim se opravit jeste par dalsich chyb. napr u filmu Zákon neni cely popis (starci na chmelu taky...)
madik

Post by madik »

Super sript funguje to naramně !
Měl bych ale malej dotaz , jak upravit ten defaultni html export teamplate tak aby zobrazoval CSFD hodnoceni v napr 66% ? jde to neak ?
IkE Blaster

Post by IkE Blaster »

jako v procentech? to asi nepujde, lebo amc si to musi ukladat s desetinou carkou a html zpetny prevod nedokaze (tusim ze nic jineho se tam nepouziva na prevod)
Post Reply