[Cz] CSFD.CZ - Working script
Thanks / podekovani
Díky moc MI'RA .
Ant Movie Catalog is a is a GREAT program. I have to thank a lot creator of this piece of software!!!
But import from CSFD si essential for me, so I have to also thank MI'RA for editing the script.
Doufám, že CSFD nebude provádět podobné změny příliš často
Ant Movie Catalog is a is a GREAT program. I have to thank a lot creator of this piece of software!!!
But import from CSFD si essential for me, so I have to also thank MI'RA for editing the script.
Doufám, že CSFD nebude provádět podobné změny příliš často
Re: Thanks / podekovani
za malo - pomohlo to nam vsem :-) a i ja dik lidem, ze to po me otestovali a meli pripadne navrhy na zlepceni.jedle wrote:Díky moc MI'RA
jestli jo, tak je asi nakopu :-)jedle wrote:Doufám, že CSFD nebude provádět podobné změny příliš často
Chtěl bych nahlásit chybičku, že při stáhnutí do antu, se k názvu přdává mezera a ; a do adresy to hodi adresu a za ní i daší věci, jako např.
Dále jsem se chtěl zeptat, jestli by bylo možné udělat, aby se stahoval celý popisek filmu a ne jen část, s tím že tam je pokračování...
Hledal jsem to ve scriptu, ale nějak extra se v něm nevyznám.
Code: Select all
http://www.csfd.cz/film.php?116485" style="font-size:12px">King Arthur (2004) King Arthur, the Young Warlord (1975) King Arthur: A Roundtable Discussion (2005) Lieber Arthur (1986) Lord Arthur Savile's Crime (1960) Lord Arthur Saviles Verbrechen (1967) MacArthur (1977) MacArthur Park (2001) Marriage of Arthur, The (1916) Musicals Great Musicals: The Arthur Freed Unit at MGM (1996) Port-Arthur (1936) Searching for Arthur (1998) Spaceman and King Arthur, The (1979) Ymadawiad Arthur (1994) Young Arthur (2002) Young Connecticut Yankee in King Arthur's Court, A (1995)&text=1
Hledal jsem to ve scriptu, ale nějak extra se v něm nevyznám.
pokusim se na to podivatkecinzer wrote:Chtěl bych nahlásit chybičku, že při stáhnutí do antu, se k názvu přdává mezera a ; a do adresy to hodi adresu a za ní i daší věci, jako např.
tak nad tim uz jsem tez premyslel a podle me by to slo.kecinzer wrote:Dále jsem se chtěl zeptat, jestli by bylo možné udělat, aby se stahoval celý popisek filmu a ne jen část, s tím že tam je pokračování...
Jentak orientacne se zeptam - mas posledni verzi scriptu z moji adresy?
Super, já jsem se na to díval a moc mi to nešlo .MI'RA wrote:pokusim se na to podivatkecinzer wrote:Chtěl bych nahlásit chybičku, že při stáhnutí do antu, se k názvu přdává mezera a ; a do adresy to hodi adresu a za ní i daší věci, jako např.
tak nad tim uz jsem tez premyslel a podle me by to slo.kecinzer wrote:Dále jsem se chtěl zeptat, jestli by bylo možné udělat, aby se stahoval celý popisek filmu a ne jen část, s tím že tam je pokračování...
Jentak orientacne se zeptam - mas posledni verzi scriptu z moji adresy?
No měl bych jí mít, ale určitě to nevím, radši stáhnu a přepíšu
jakou mas verzi AMC? To je takove to menu Napoveda | Verze. Potrebuju vsechny hodnoty (jsou tam asi 4).kecinzer wrote:Super, já jsem se na to díval a moc mi to nešlo .
OK. Tak pak dej vedet jestli ti to s tim nove stazenym taky dela. At vim estli se tim zabyvat :-).kecinzer wrote:No měl bych jí mít, ale určitě to nevím, radši stáhnu a přepíšu
Mám verzi 3.5.0.0MI'RA wrote:jakou mas verzi AMC? To je takove to menu Napoveda | Verze. Potrebuju vsechny hodnoty (jsou tam asi 4).kecinzer wrote:Super, já jsem se na to díval a moc mi to nešlo .
OK. Tak pak dej vedet jestli ti to s tim nove stazenym taky dela. At vim estli se tim zabyvat :-).kecinzer wrote:No měl bych jí mít, ale určitě to nevím, radši stáhnu a přepíšu
Tak tenhle skrip načítá adresu dobře, ale zase z popisu filmu (u Alfieho) mi stáhnul jen první větu, tak nevím už
No a teď jsem natahoval Be Cool a tam to zase dělá to co před tím, do adresy filmu to hodí voloviny a je tam zobrazit celý text v popisu
Asi bysme se mohli domluvit po ICQMI'RA wrote:CHLAPE! chtel jsem vsechny 4 hodnoty! :-). A ja mam 3.5.0.2. Zkus si AMC zaktualizovat...kecinzer wrote:Mám verzi 3.5.0.0
---------------------------
Informace
MovieCatalog.exe : version 3.5.0.0 (created on 13.3.2005 18:18:12)
AMCExchange.dll : version 1.0.1.6 (created on 26.6.2004 23:39:22)
AMCReport.exe : version 1.0.2.2 (created on 15.1.2005 16:13:56)
MediaInfo.dll : version 0.5.1.0 (created on 11.2.2005 1:24:28)
(press Ctrl+C if you want to copy these information to clipboard)
OK
No a ja mam:
Informace
MovieCatalog.exe : verze 3.5.0.2 (vytvořeno 29.5.2005 12:51:42)
AMCExchange.dll : verze 1.0.1.6 (vytvořeno 26.6.2004 23:39:24)
AMCReport.exe : verze 1.0.2.2 (vytvořeno 15.1.2005 16:13:58)
MediaInfo.dll : verze 0.6.0.0 (vytvořeno 18.5.2005 23:45:58)
(stiskněte Ctrl+C pokud chcete tyto informace zkopírovat do schránky)
OK
tak si to zkus aktualizovat do tehle verzi (podle me to tim bude - ze mas starsi)
Informace
MovieCatalog.exe : verze 3.5.0.2 (vytvořeno 29.5.2005 12:51:42)
AMCExchange.dll : verze 1.0.1.6 (vytvořeno 26.6.2004 23:39:24)
AMCReport.exe : verze 1.0.2.2 (vytvořeno 15.1.2005 16:13:58)
MediaInfo.dll : verze 0.6.0.0 (vytvořeno 18.5.2005 23:45:58)
(stiskněte Ctrl+C pokud chcete tyto informace zkopírovat do schránky)
OK
tak si to zkus aktualizovat do tehle verzi (podle me to tim bude - ze mas starsi)
Podekovani
Děkuji MI'RA za script.
Ant Movie Catalog používam teprve 14 dní, tak možná dělám někde chybu, ale nepodařilo se mi stáhhnout informace z CSFD pro několik filmů, např.: Deník princezny 2; Choking Hazard; Pán domu; Příšerky s.r.o; Taxi (USA); Terminál. Ať zkouším hledat v originálních jménech nebo českých. Buď to nenajde, nebo to vypiše ruzná chybová hlášení jako: Socket Error # 10054; HTTP/1.1 400 Bad Request; No movie found for this search.
Dík předem za každou radu.
Ant Movie Catalog používam teprve 14 dní, tak možná dělám někde chybu, ale nepodařilo se mi stáhhnout informace z CSFD pro několik filmů, např.: Deník princezny 2; Choking Hazard; Pán domu; Příšerky s.r.o; Taxi (USA); Terminál. Ať zkouším hledat v originálních jménech nebo českých. Buď to nenajde, nebo to vypiše ruzná chybová hlášení jako: Socket Error # 10054; HTTP/1.1 400 Bad Request; No movie found for this search.
Dík předem za každou radu.
Re: Podekovani
za 1. si zkus najit film primo na netu na www.csfd.cz.fgci wrote:Děkuji MI'RA za script.
Ant Movie Catalog používam teprve 14 dní, tak možná dělám někde chybu,
za 2. pokud ti to pise o tom socketu - problem mas s pripojenim na net
za 3. script proste fici :-)))
jo a kdyz film nenajdes v CSFD na netu, pak je jasne, ze pres script co jsem opravil ho tez na CSFD nenajdes. Muzes zkusit jeste treba script pro FilmPub (ale ten jsem neupravoval).
Takže nová verze scriptu, která obsahuje více změn. Další info a stažení k dispozici zde:
http://kecinzer.net/clanek/csfd-cz-scri ... e-catalogu
http://kecinzer.net/clanek/csfd-cz-scri ... e-catalogu
Re: Podekovani
Dík MI'RA, kecinzer za nový script , ten už je uspěšný z 99,9%MI'RA wrote:za 1. si zkus najit film primo na netu na www.csfd.cz.fgci wrote:Děkuji MI'RA za script.
Ant Movie Catalog používam teprve 14 dní, tak možná dělám někde chybu,
za 2. pokud ti to pise o tom socketu - problem mas s pripojenim na net
za 3. script proste fici :-)))
jo a kdyz film nenajdes v CSFD na netu, pak je jasne, ze pres script co jsem opravil ho tez na CSFD nenajdes. Muzes zkusit jeste treba script pro FilmPub (ale ten jsem neupravoval).
ad 1: je mi jasně, že když film není na CSFD, tak ho přes script neztáhnu. Ale mě jde o ten případ, kdy na CSFD film je, ale script ho nenajde. Konkrétně Příšerky s.r.o. Výsledek: No movie found for this search. Zkus si to.
ad 2: 1.6 Mbps, nebyl to problém v připojení, ale ve scriptu. I v tuto chvíli mi to se starým scriptem u Princess Diaries 2 napíše Socket Error # 10054 Connection reset by peer. Aby to vzápěti s nový scriptem bylo OK:-)
ad 3: ano fičí, toto byl příklad, že z 33 nenašel 6 filmů (nebo našel, ale nešel stáhnout), teď s novým sciptem našel zbytek (bez těch včerejších chyb). Ale až na jediný, ty Příšerky:-(
csfd.cz - zase zmena
Tak zase provedli nejakou zmenu, tentokrat to netaha obrazky, zkuste prosim nekdo juknout :-(
Re: csfd.cz - zase zmena
Ale jo - s novym scriptem to deWaVe_99 wrote:Tak zase provedli nejakou zmenu, tentokrat to netaha obrazky, zkuste prosim nekdo juknout :-(
www.tvrz.wz.cz/amc/csfd.cz.ifs
jeste dodam, ze jsem upravil verzi 1.2 od "kecinzer". Je z ni ted 1.3