|
Températures
122° |
50° |
1 |
très doux |
158° |
70° |
2 |
très doux |
194° |
90° |
3 |
doux |
250° |
120° |
4 |
doux |
302° |
150° |
5 |
doux |
356° |
180° |
6 |
moyen |
415° |
210° |
7 |
chaud |
464° |
240° |
8 |
chaud |
518° |
270° |
9 |
très chaud |
572° |
300° |
10 |
très chaud |
Cuisson
des oeufs
coque |
3 mn |
mollet |
6 mn |
dur |
9 mn |
POIDS
1/4 oz |
7 g |
1/2 oz |
14 g |
3/4 oz |
21 g |
1 oz |
28 g |
4 oz (1/4 lbs) |
115 g |
8 oz (1/2 lbs) |
225 g |
16 oz (1 lbs) |
454 g |
35 oz (2,2 lbs) |
1 kg |
|
|
|