AmBeR rulez!
When I say that I do not understand the text, it means that I do not read nor speak Polishszyjka wrote: >> I do not understand the text around that code, but why not use the function UTF8Decode ?
Już wyjaśniam. Te wpisy miałem w skrypcie od Piotra Kardasza - tam bardzo często wystepowała sytuacja, w której zamiast liter występowały "krzaczki". Zwłaszcza przy pobieraniu filmów czeskich, niemieckich i hiszpańskich. Dlatego przy pobieraniu, skrypt mi sprawdzał czy nie występują takie ciągi znaków - jeżeli tak to je zamieniał na odpowiednie literki. I tu nie chodziło tylko o typowe polskie litery ą, ś, ć ale o każdą literę.
U mnie tez.tytus1976 wrote:Mi skrypt nie czyta literki "zamkniete u" w opisie filmu. Zamiast tego jakies pierdoly wychodza. Trzeba recznie poprawiac. A u was?
Code: Select all
2.0.0.50 Beta (19.06.2008)
- fixed encoding
- fixed script loop
Code: Select all
2.0.0.51 Beta (07.07.2008)
- taking titles was corrected
I don't understand polish, but it seems you are talking about that error message. If so, it is unit StringUtils1.pas that is missing - seems you deleted it, but the script Filmweb needs this file. Download it again from http://update.antp.be/amc/scripts/StringUtils1.pas and copy it into your scripts folder..Pro-Zak wrote:Błąd skryptu "FILMWEBPL" : unit is not found w linii 66